ufttools - uftlas

Ufttools-Uftlas is al meer dan 50 jaar actief als onafhankelijke toeleverancier van hoogwaardige gereedschappen, machines en lasmaterialen voor de industrie en vakman.

In 1972 werd de zaak opgericht door de heer Urbain Maebe en lag de focus vooral op lastoevoegmaterialen. Door de jaren heen is het bedrijf verder geëvolueerd naar een totaalleverancier voor onder andere de industrie, productie en bouw.

In 2007 werd de kaap van een succesvolle generatiewissel gerond door de huidige zaakvoerders Alain Peirens, Nina & Peter De Meester.

Door onze jarenlange kennis en ervaring hebben wij een trouwe band opgebouwd met klanten uit diverse sectoren. Onze klanten situeren zich hoofdzakelijk in de regio’s Oost -en West-Vlaanderen, die we steeds met raad en daad bijstaan.

Merken

Ufttools-Uftlas richt zich in eerste instantie op A-merken die de meest ideale mix bieden van prijs, kwaliteit, veiligheid en service.

Onze dienst aankoop en calculatie is voortdurend in de weer met het beheren van een kwalitatieve en competitieve productselectie. Naast een 100-tal hoofdmerken, beheren zij een portefeuille van 500 leveranciers om aan uw diverse MRO-noden te voldoen.